31. maaliskuuta 2009

Spring break no. 2

Maanantai on ylläreitä täynnään. Alan jopa pitämään maanantaista, sillä koskaan ei tiedä mitä se tuo tullessaan.

Tänään alkoi Spring Break no. 2. Kyse on viikon mittaisesta tapahtumasta, jonka järjestää Ole Miss Housing. Kai. Joka päivä on jossain päin campusaluetta jotakin tapahtumaa, musiikkia, peliä, safkaa... Tänään oli naapuridormin (Kincannon) edessä lentipalloa, sink tank, hodareita, raksuja ja limsaa. Tämähän passasi, olin juuri menossa syömään illallista cafeteriaan kun hoksasin suuren määrän ihmisiä ja älämölöä matkallani. Rillatut hodarit maistuivat ja niitten avulla jaksoin painiskella orgaanisen kemian kanssa.

Kaikki tällainen on ainoastaan hyväksi. Tapasin taas joukon uusia ihmisiä, joiden nimiä en nyt valitettavasti muista, mutta hauskaa sakkia silti. Opiskelijoita, joihin en muuten missään törmäisi. On suorastaan ihailtavaa kuinka joku saa tällaisia ideoita ja kuinka monella on intoa toteuttaa. Ja se kaikki työ ja vaiva siirtyy opiskelumoraaliin. Lisää näitä!

Muuten olin suorastaan yllättynyt, että selvisin takaisin rytmiin niinkin nopeasti. Odotin saavani kaamean masennuskohtauksen, kun kaikki se kiva mitä loman aikana tapahtui muuttuisi arkiseksi aherrukseski. Mitä nyt pikkaisen unirytmin korjausta, ja siinä kaikki :)

Akustiikan kokeesta tuli 98/100, joten opinnotkin sujuvat hyvää tahtia. Tällä viikolla kemiasta uusi koe, joten eipä ole paljoa aikaa lepäillä laakereillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti