27. huhtikuuta 2009

Finalit tulossa ja kaikkee...

Hupsista keikkaa. Nyt meinaa todella ote lipsua jo tähänkin. Syytän stressiä. Ja kevättä. Perhanan aurinko ku loimottaa niin ettei sisällä meinaa viihtyä.

Jesh. Suurin asia pinnalla lienee tulevat finalit. Ja nehän ne suurin juttu koko keväässä onkin. Itselläni sopivasti viimeinen välikoe tulevana perjantaina, ja seuraavalla viikolla 4 kurssin kokeet kolmessa päivässä. Dormeissa on julistettu 24h hiljainen aika, jotta jengi pystyy keskittyyn lukemiseen. Finaleitten jälkeen ihmiset kaikessa hiljaisuudessaan kerää vuoteensa ja lähtee menee kampukselta.

Itse tässä olen jonkun verran koittanut keksiä, mitä teen kesällä. Tiedän että aion olla Los Angelesissa toukokuun viimeisenä päivänä viimeistään. Ennen sitä suuntaan nenäni kohti St. Louisia. Sieltä jatkan Kansas Cityyn, Denveriin, Boulderiin, Las Vegasiin. Mikäli aikaa ja kiinnostusta on, saatan poiketa myös Albuquequessa. Kaikessa koehässäkässä pitää siis muistaa varailla bussilippuja ja hostellejakin.

Lisää matkailua: Käväisimme tässä hiljattain jälleen Memphisissä. Nyt on Gracelandkin tuttu. Olisi ollut syntiä viettää näillä seuduin neljä kuukautta edes käymättä morjenstamassa kunkkua. Sielähän hän istuskeli kuuntelemassa kasiraitaansa.

Oxfordissa elämä nyt on kulkenut samoja raiteitaan aika pitkälti. On täällä jotain jännääkin tapahtunut. Grovella oli World Fest tuossa männäviikolla. Juhlan idea oli kunnioittaa kaikkia kulttuureja ympäri maailmaa. Leppoisa perhetapahtuma, itse missasin parhaat palat kun ahkeroin astronomiaa. Viikko sitten Grovella juhlittiin Sprinfestin merkeissä. Kun ilta laskeutui kampuksen puiston ylle, lavalla esiintyi useampi artisti. Paikallinen kuuluisuus Soulja Boy meinasi hieman pettää neljän minuutin esiintymisellään ja tunnin hiljaisuudellaan. Kuulin ristiriitaisia tarinoita siitä, mistä tämä selittämätön tauko johtui.


Soulja Boyn ensimmäinen biisi. Sen jälkeen selittämätön hiljaisuus. Mutta loppujen lopuksi keikka oli kyllä hyvä, vaikka musiikista en innosta pätkääkään. Gangsta Rappia siis


Niin, pääsin vihdoin katsastamaan jenkkifutista. Grove Bowl, Ole Miss vs Ole Miss. Pelin kulku oli jokseenkin hämärä, sillä kyseessä oli harjoitusmatsi. Ykkösjoukkue vastaan kakkosjoukkue, Hyökkäysosasto vs. puolustusosasto, ja pistelaskussa tipuin totaalisesti kärryiltä. Oli miten oli, (ilmeisesti) hyökkäys voitti murskaluvuin 55-28. Pelissä jos vastustaja edes koski ykkösjoukkueen quarterbackiin, laskettiin se taklaukseksi. Eivät halunneet rikkoa parasta pelaajaansa harjoitusottelussa :D

Mennyt viikonloppu oli Oxfordin suurin. Kaupungilla järjestettiin Double Decker festival. Ihmisiä oli muualtakin, sillä square oli pakattu aivan täyteen. Taidetta myyviä kojuja, ruokaa, kaksi lavaa jossa artisteja lähes tauotta... Niin ja Muutama ihan aito Double Decker :) Itse en mennyt ajelulle kun jono oli tunnin mittainen, mutta monet tahtoivat kyytiin. Ja päivä oli mitä uskomattomin, ~30 C lämmintä ja aurinko antoi parhaansa. Toivon että tämän jälkeen en enää muistuttaisi lumikkia.




Ajattelin tästä syventyä kokeisiin -->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti