10. huhtikuuta 2009

Hyvää pääsiäistä!

Onko se vaan minä vai meinaako tahti hieman hidastua? Joko erikoislaatuiset tapahtumat harvenevat tai sitten alan todella tottua elämään täällä, etten enää erota kummallisuuksia normaalista arjesta.

Oli niin tai näin, mämmit tais jäädä tältä vuodelta saamatta. Ei kuulu paikallisiin herkkuihin. Kuten ei salmiakkikaan, jota sain paketissa kotosuomesta. Suuri kiitos siitä lähettäjälle. Koitin tarjota sitä kämppikselleni Johnille sekä muutamalle muulle tässä pyörivälle, eikä kukaan tykännyt. Ennätyksen taisi tehdä Ryan, joka kesti kenties 20 sekuntia, ennen kuin sylki pois. Amerikkalaisille ainoastaan makea voi olla karkkia. Ensi kerralla täytyy tuoda fisuja... Vertailussa Fazerin sininen kuitenkin oli kuulemma parempaa kuin paikallinen suurnimi Hershey's. Suomalainen suklaa on todistetusti maailman parasta.

Kokeita oli muutamat, orgaanisen kemian kolmannesta välitentistä 93% ja luokan ässä. Lisäksi astronomian toisesta välitentistä 24/23 oikein, ja kokeen tulos 132%. En ihan ymmärrä matematiikkaa, mitä tuossa on käytetty, mutta enpä taida viitsiä mennä edes kysymään :)

Pääsiäiseksi lähdemme Atlantaan, Georgiaan. Taas yksi osavaltiovalloitus. Matka sinne pitäisi kestää autolla noin 5-6 tuntia. Kämppikseni on itse asiassa sieltä kotoisin, vaikka hänen kotiinsa en valitettavasti ole menossa. Retken järjestää SAO (Study Abroad Office), ja suunnitelmissa olisi ainakin coka-cola museum, maailman suurin akvaario, CNN-studio sekä six flags -teemapuisto. Amerikkalaiset ne osaavat rahastaa, lippu paikan päältä six flagsiin 40$, netistä ennakkoon ostettuna 25$ + 5$ piti maksaa siitä, että biljetin sai tulostaa itse. Ai niin, ja verohan se vielä puuttui, 1,5$ tässä tapauksessa. Eurooppalaiseen tyyliin tottuneena menen aina tuohon samaan lankaan että "onpas halpaa, vain 25"

Pääsiäiskurre toivottaa hyvää pääsiäistä kevääseen heräilevään Suomeen! Muistakaa etsiä pupun jemmaamia munia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti