11. tammikuuta 2009

Matkalle -->

Lähtö lähestyy. Tässä vaiheessa sitä ei voi enää muuta kun toivoa että kaikki tulee mukaan ja hommat skulaa. Tutkailin varsinkin Chicagon kenttää, jossa minulla on toinen lentokoneen vaihto. Näyttääpä jännältä, pääsee junaan terminaalia vaihtaessa. Siellä ne pahimmat tulli- ja maahantulovirkailijat varmaan tapaan. Onneksi on miltei kolme tuntia aikaa setviä itsensä virallisesti Yhdysvaltain maaperälle. Ja jatkolennolle Memphisiin.

Blogin ideasta vielä: Tätä kirjoittelen teille kaikille, jotka kuitenkin kyselisivät "mitä kuuluu / mitä teet / miten voit?" Kommentteja saa jättää teksteihin, jos mieli tekee. Lukaisen ne läpi vähintään silloin kun kirjoittelen jotain uutta, kenties useamminkin. Katsoo miten aikaa jää. Jos pelkäätte, että terveisenne ei kestäisi simuloitua ennakkosensuuria, voitte toki henkilökohtaisemmin laittaa jalmari[piste]pirhonen[ät]jyu[piste]fi. Seuraan molempien koulujen sähköpostia luultavasti päivittäin.

Pääasiallisesti tulen opiskelemaan toukokuun puoleen väliin asti. Tästä syystä en aio kirjoittaa blogiin "opiskelen...opiskelen...opiskelen..." Toukokuun lopun ja kesäkuun suunnitelmiin kuuluu lähinnä matkustelu. Kohteita en ihan vielä tiedä, mutta veikkaan jotain isoa :P Niistä juttuja sitten kun aika koittaa

Hyvää pääsiäistä, vappua ja juhannusta, jos ei aiemmin nähdä! Minä lähden nyt matkalle!

2 kommenttia: