14. tammikuuta 2009

Saapuminen

Nyt kirjoitan täältä Oxfordista. Saapuminen tänne sujui erittäin rauhallisesti ja leppoisasti. Meitä kentällä vastassa oli paikallinen vahtariopas Ruth. Samoihin aikoihin saapui myös saksalainen Ulrich. Mahduimme tavaroinemme erinomaisesti suureen pakuun, jolla Ruth kuljetti meidät Oxfordiin ja asuntoloiden eteen. Saimme häneltä paljon infoa tulevasta ja muutenkin elämästä ja opiskelusta Ole mississä. Ja paljon tulee varmasti vielä eteen.

Asuntola sinänsä vaikuttaa elävältä yhteisöltä, kunhan tänne saapuvat muutkin opiskelijat. Koulut alkavat vasta ensiviikon keskiviikkona, joten kauheasti ihmisiä täällä ei ole. Tapasin oman kerrokseni johtavan ppilaan Shankin ja hän toivotti tervetulleeksi. Oma kämppikseni ei vielä ole saapunut, tulee luultavasti viikonlopun aikana.

Kämppä vaikuttaa... noh... kuvaa en ota ettei äiti saa sätkyä :) Ehkä mikä tahansa poikien asuntola voi näyttää ja vaikuttaa tältä. Asunto on yllätyksekseni kolmen hengen, vaikka ei meitä pitäisi olla kuin kaksi. Toinen edellisistä asukkaista oli kuulemani mukaan saanut kehoituksen poistua syystä tahi kolmannesta.

Täytyy tänään yrittää kävästä paikallisessa marketissa, Wal-Martissa. Huomasin jo nyt muutaman asian, joita kipeästi tarvitsen. Släbärit ovat ensimmäiset, niitä kun en omista vielä ollenkaan. Nyt lähden vaihtareille tarkoitettuun viralliseen orientaatiotilaisuuteen, jossa kuulemme lisää täällä olostamme. Ja tänään muutenkin luvassa opiskelijakorttien hankinta (ilman sitä en pääse edes asuntolaan sisään) sekä jonkinasteista paperisotaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti