5. helmikuuta 2009

Strike one!

Reilut kolme viikkoa kestinkin. Sitten murtui heikon mieli.

Saavuin juuri opiskelijoiden terveysasemalta. Ennusteeksi antoivat kyllä positiivista, mutta ei tämä hauskaa ole. Ilmeisesti jonkin tason bakteeripohjainen tauti, tohtori määräsi antibiootteja sekä suupesua.

Ei tämä vakavaa ole, hieman kuumetta ja kurkku on kipeä. Ja on kylmä. Koko täällä oloni ajan olen saanut kärsiä huoneen ilmastoinnista, joka tarkoittaa ilman siirtämistä sellaisenaan ulkoa sisälle. Ilman lämmitystä. Siinä pitäisi olla jokin hieno systeemi, että kahden menneen päivän perusteella järjestelmä lämmittää tai viilentää kierrätettävää ilmaa, mutta minä olen huomannut ainoastaan "lämpimän sään" asetuksen. Ja nyt kun on hieman kuumetta...

Antibiootit on käsittääkseni tarkoitettu hevosille, jos pillerin kokoon on uskomista. Pikkurillin pään kokoinen mötkäle pitäisi saada alas kaksi kertaa päivässä, aamuisin ja iltaisin ruualla höystettynä.

Nielemistä helpottamaan sain kurkkukipuuni suupesua. Kurlaan silloin kun siltä tuntuu söpön pehmeän pinkkiä nestettä. Sitä ei saa niellä, ja kokeiltuani kerran ymmärrän hyvin miksi. Sehän turruttaa koko suun! Mutta kylläpä tehoaa.

Tämän päivän ajattelin viettää sängyssä. Yhden luennon missaan, mutta lähetin professorille postia ja hän oli todella ymmärtäväinen. Illalla olisi vielä astronomian labra, mutta saas nähdä miten käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti