2. helmikuuta 2009

Super Bowl!

Seuraa pikaraportti maan suurimman urheilutapahtuman puoliajalta:

Tämä sunnuntai meni jalkapalloa katsellessa. Kerroin aiemmin, että futiskausi on ohi täällä Oxfordissa. Kyllä, näin onkin koulufutiksen kohdalla, mutta maailmankuulu 43. Super bowl pelataan parhaillaan Tampa Bayssa. Vastakkain ovat Pittsburgh Steelers - Arizona Cardinals. Historiasta, Steelers on ollut kuulemma 7 kertaa Super bowlissa, Cardinalsin ollessa ensikertaa.

Tunnelma täällä on... noh, tiedätte millainen tunnelma on jääkiekon mm-kisoissa etenkin silloin, jos suomi on finaalissa. Tuntuu että jokainen on katsomassa peliä, joko yhteisissä tiloissa isoista telkuista tai omissa dormeissa ja pienemmissä porukoissa.

Stockardin aulassa oli tarjolla pizzaa ja kolaa asukasyhdistykseltä. Teki kauppansa :)

Jos jalkapallo ei kiinnosta, voi silti katsoa lähetystä puoliaikaohjelman (Bruce Springsteen) sekä mainosten takia. Super bowlin aikana esitetyt mainokset kuuluvat maailman kalleimpiin, kuulin että kallein olisi ollut 280 miljoonaa minuutin mittaisesta mainoksesta. Siinä Hesarin sunnuntaisivukin jää kakkoseksi. Ja kaikkihan muistavat muutama vuosi sitten tapahtuneen skandaalin Justin Timberlaken ja Janet Jacksonin esityksessä.

Pelistä itsestään, tämä on ensimmäinen kerta, kun seuraan kyseistä lajia ikinä. Ei iskä, tämä ei ole niin tylsää kuin sanot. Lukaisin nopeasti wikipedian annin lajista. Tuolla pääsee yllättävän pitkälle. Ja onneksi täällä on monta asialle omistautunutta poikaa ja tyttöä, joilta voi kysyä. He mielellään kertovat eurooppalaiselle mistä on kyse.

Jos joku tietää amerikkalaisen supersankarisarjan 'Heroes', sen näyttelijät näemmä ovat tehneet yhteisen mainoksen pelaajien kanssa. Puhumme siis suuren luokan showsta niin livenä kuin televisiossakin.

Vahinko että alkoholin nauttiminen ja hallussapito on kiellettyä kaikkialla kampusalueella, sillä kyllä tämä yhden tai kaksi kisaolutta olisi ansainnut.

Peli jatkuu, tunnelma tiivistyy. Toivottavasti Cardinals voittaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti