17. helmikuuta 2009

Tupelointia

Ei, en ole tupeksinut. Katsokaa capitalia!

Jälleen suhahti ohi yksi viikonloppu. On se jännä kuinka nopeasti viikot täällä menevät. enää muutama päivä ja taas on vlv. Noh, sitä odotankin suuremmalla innolla, koska lähdemme perjantaina Mardi Grasin viettohon New Orleansiin (tai mitä siitä nyt on jäljellä).

Sunnuntai oli jälleen mieleenpainuva, kävimme Tupelossa pienellä shoppailureissulla. Välillä tulee sellainen fiilis että on pakko päästä ulos Oxfordista. Sitä varten on ystävät ja etenkin sellaiset kaverit kellä on auto.

Global ambassadorini Justin vei minut, Siljan, Annican sekä Boramin tripille. Ajoimme läpi Tupelon ja suunnistimme suurelle ostarille, Barnes Crossingiin. Tupelossa itsessään ei varsinaisesti ole kauheasti nähtävää, keskusta oli lähinnä pikaruokaloita sekä autokorjaamoita pullollaan. Varsin ankea ja tylsä kaupunki. Mutta ostari on jotain mitä Oxfordista ei löydy (vielä, kuulemma rakentavat viimein jotain isoa kampuksen viereen). Päivä muistutti varsin paljon matkaa Memphisiin, Wolfchase Galleriaan. Ja Barnes Crossing todella oli aivan samanlainen.

Shoppailun jälkeen juuri ennen kotimatkaa Justin käytti meitä Elviksen synnyinsijoilla. Oli sunnuntai-ilta, joten museo ei varsinaisesti ollut auki. Mutta näimme hänen synnyinkodin, lapsuuden kirkon, nuoruuden auton yms.

Käväisimme vielä Elvis Lakella. Veikkaan, että järvellä ei sinänsä ole sen suurempaa merkitystä kuninkaan elämään, paitsi että se oli lähimpänä parin mailin päässä. Silti se on nimetty hänen mukaansa. Alue oli matkailu/campingalueeksi merkattu. Varsin viihtyisä, paitsi että järvessä ei saanut uida :(

Perässä vielä muutama kuva matkalta. Auringonlasku oli varsin nätti. Meille Annican kanssa tuli hieman kiistaa siitä, oliko maisema Suomesta vai Ruotsista. Annan puolueettoman juryn päättää.




b.t.w. En ole ikinä syönyt parempia keksejä kuin mitä Great American Cookiessa. Anteeksi kaikki vahnemmat, isovanhemmat sekä muuten leipurit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti